subota, 12. studenoga 2016.

Benedikt XVI i Hitlerjugend

Novi papa je nacist ! Dan dva nakon izbora za papu Joshepa Ratzingea , mnoge „liberalne“ tiskovine te raznorazni portali objavljuju „senzacionalnu vijest koju je Vatikan pomno sakrivao“. Fotografija 14-godišnjeg Joshepa u vojničkoj odori !!! Strava.
Rođen je 16 travnja 1927 godine u skromnoj ali vrlo pobožnoj bavarskoj obitelji. Nikada nitko iz njegove obitelji nije bio nacist, ali to nije spriječavalo „demokratsko-liberalne „ medije da ga kleveću .
Možda je te iste mainstream medije više zasmetao njegov odabir imena Benedikt , nego prošlost dječačke dobi ?
Podsjetimo se njegovij riječi na prvoj općoj audijenciji 27 travnja 2005 godine : "Ispunjen osjećajima strahopoštovanja i zahvaljivanja, želim govoriti o tome zašto sam izabrao ime Benedikt. Prvo, sjećam se pape Benedikta XV , koji je bio hrabri prorok mira, vodio je Crkvu kroz turbulentna vremena rata. U njegove stope stavljam svoju službu kao službu pomirenja i sklada među ljudima. Osim toga, sjećam se sv. Benedikta Nursijskog, suzaštitnika Europe, čiji život podsjeća na kršćanske korijene Europe. Molim ga, da nam svima pomogne stajati čvrsto uz Krista u našem kršćanskom životu. Neka Krist uvijek zauzima prvo mjesto u našim mislima i djelima!“
Europa je izbacila Boga iz svoga Ustava, iz svoga srca ali je izbacila kršćanstvo kao svoje naslijeđe. Čak i kulturno !
Kardinal Joseph Ratzinger je to dobro znao. I dobro je znao kako se katoličanstvo relativizira , posebno na zapadu Europe od pojedinih katoličkih teologa i nekih crkvenih velikodostojnika !
Poznat je njegov beskompromisan „obračun“ sa zlostavljačima djece i mladih u Crkvi , ali to je isto tako relativizirano , izvlačeći neke slučajeve iz ranih pedesetih godina prošlog stoljeća , kao da je ON kriv za njih.
Sad bi se moglo postvaiti banalno pitanje. Jesu naši kardinali Bozanić i Puljić komunisti, samo zato jer u 7-8 razredu osnovne škole primljeni u socijalističku omladinu ? A morali su , jer je bila takva država. Što bi se dogodilo sa obitelji Ratzinger da je slučajno otac Joshep stariji odbio upisati malog Josepha u famozni Hitlerjugend ?
Kad je zavrišo II svjetski rat Joseph mlađi je napunio 18 godina....Pametnome dosta

Nema komentara:

Objavi komentar